Sunshine & Moonlight hebben een forever home!

Het allereerste filmpje van mijn jongens, door Kimberley gemaakt!

De eerste week van Sunshine & Moonlight september 2016

Een impressie van de 1e week in hun nieuwe thuis. Zijn ze niet heerlijk die 2?!

Spookfilmpje 1: Er is meer tussen hemel en aarde! (zie ook de foto hieronder)

Op dit filmpje zie je op ongeveer 1:14 dat er links onder de ruit van de deur een soort lichtbal tevoorschijn komt die tot aan mij toe doorschiet. Je moet wel goed kijken want het gaat snel. Van die lichtbal heeft mijn dochter, die hier ervaring mee heeft omdat zij en mijn schoonzoon bij de Epas zitten (soort ghosthunting wereldwijd), hier screenshots van gemaakt. Wat je dan ziet is erg frappant want ik zie er mijn overleden kat Casper in. De foto's zet ik hieronder. Misschien wilde Casper me vertellen dat hij er weer is als reïncarnatie Sunshine. Die 2 karakters zijn zo ontzettend gelijk en herkenbaar! Mijn medium vertelde me dat van die reïncarnatie en ik wist direct dat het klopte! Ik had hem al herkend! Hoe het zit dat Casper me dit dan toch kon komen vertellen, is te veel uitleg voor hier maar dat kán wel.

Linksboven screenshot uit het filmpje, middenboven zie je waar de bol uit de deur komt ook een vage kat, de rest is een mix van Sunshine en Casper. Al kan je niet vangen wat in het echt wel te zien is....

Spookfilm 2

Sammy, mijn zwarte kat die toen net een week over was, kwam het nieuwe grut blijkbaar even bekijken. Ik heb er in het begin 2 pijlen bij gedaan. Op de gang, waar hij altijd lag, zie je hem een beetje doorzichtig liggen. Vooral de ogen zie je. Op het kussen zie je een soort afdruk van hem zoals hij ook zat op zijn laatste foto. Dus ja, er is zeker meer tussen hemel en aarde maar dat wist ik al langer! Zie ook de foto hieronder.

Sam de 'spookkat' zie je op het kussen erg duidelijk

Sunshine en eten

Dat Sunshine enorm op zijn eten is gesteld, blijkt wel uit dit filmpje! Het lijkt net of ze niet te eten krijgen zo maar geloof me, dat is maar schijn. Zo doet hij elke keer als ik maar naar de keuken loop. Of het nu etenstijd is of niet.

Moonlight wil een vlinder vangen

Moonlight is helemaal gek op het vangen van vliegende beestjes. Simpele vliegen kunnen geen kwaad en het is al door de vliegenwereld gegaan dat ze hier niet meer binnen moeten komen. Ik heb hier haast geen vlieg meer gezien. Moonlight is al een keer gestoken in zijn wang en in zijn poot, die opzwol tot het dubbele formaat toen. Dit keer zag hij een nachtvlindertje dat op het plafond zat en ja, hoe kom je daar nou bij? Het arme diertje heb ik later gered met ladder, glas en A4tje.

De strijd om de krabpaal

Het bovenste mandje in de krabpaal is voor Sunshine, dat vindt Moonlight nog steeds ook al is Sunshine hier al weken vermist. Zijn plaats, vindt Moonlight en ook al past hij er niet echt in, is in het bakje eronder.
Dat beschouwt hij dan ook als zijn plek. Dan, als Aurora net iets meer gaat durven sinds haar adoptie, kruipt zij nota bene op ZIJN plek. Dat hij het daar niet mee eens is, laat hij op een hilarische manier merken!
Dit filmpje bedoel ik bij dag 36 - 5 juli

Aurora's 1e toenadering

Dit filmpje laat de 1e keer zien, dat Aurora toonde dat ze genegenheid durfde te zoeken. Ik schrijf hierover in mijn blog van 13 juli (dag 45).
Ik was helemaal verbaasd omdat ze me tot die tijd niet eens durfde te benaderen en dan opeens dit!
Kleine tip; zet het geluid uit want ik zit te wauwelen als een halve bezwazzenaar! Zo blij verrast was ik, het klinkt voor geen meter dus zet maar lekker uit ;-)

Als Moonlight met de hengel wil spelen...

Ik heb wel vaker verteld dat Moonlight een hengel-obsessie heeft. Dit filmpje heb ik opgenomen nog voor 5 uur 's morgens, vlak voor ik ging werken.
Hij dwingt me zowat om met de hengel te gaan spelen. Dit gebeurt dus echt elke keer als ik op de bank zit, maakt hem niet uit op welk tijdstip. Hengelen wil hij! (zie ook de foto op 8 oktober, een avondje met Moonlight)

Broodrovers!

De kittens stelen zelfs mijn droge brood van het aanrecht en mijn hele huis zit onder de kruimels en zaadjes...

Broodvoetbal

Alsof het stelen en de rommel niet genoeg is, gaan ze er nog mee voetballen ook. Net goed, dat ze bang zijn voor de stofzuiger!

Opmerkingen

02.10.2016 22:44

Ada

Echt weer toppie hoor

02.10.2016 18:11

ingrid

Geweldig gedaan, ontzettend leuk om te zien.

02.10.2016 16:41

Christina

Heel mooi.

01.10.2016 16:14

Peet

Geweldig! Leuk alles weer terug te zien.